Mijn ideale zondagochtend

↻ 16 februari 2020

❛❛ Easy as Sunday Morning ❜❜


Zelf ben ik altijd erg nieuwsgierig naar hoe andere mensen hun dag indelen. Vooral naar ochtendroutines ben ik altijd benieuwd, omdat de ochtend mijn favoriete onderdeel van de dag is. Al is het alleen al vanwege de grote kop thee en mijn lievelingsontbijtje. Daarom leek het me leuk om je eens een kijkje te geven in hoe mijn zondag ochtend eruitziet (met het wakker worden zonder wekker haha).

Ik ben geen grote uitslaper, dus word ik vaak wel wakker rond een uurtje of 9 uur/half 10.
Om goed wakker te worden, pak ik eerst mijn telefoon erbij om social media door te scrollen Vervolgens loop ik naar de badkamer en stap ik onder de douche. Na het douchen, loop ik naar de badkamerspiegel om daar mijn uitgebreide skin-care routine uit te voeren. En ja geloof mij, ik geniet daar oprecht van.
Al mijn skin-care producten, zijn van Medik8. Zijdezacht, maar toch effectief.

Lees hier hier meer over Medik8.

Na mijn uitgebreide routine, loop ik naar beneden om mijn ontbijt klaar te maken.
Voor als je het misschien nog niet wist, eet ik niet alles wat er maar te verkrijgen valt. Dit heeft te maken met intoleranties die ik heb, rondom bepaalde voeding.

Ik eet veel puur, waarbij mijn ontbijtje bestaat uit het volgende:
› Alpro Yoghurt
› Één hele banaan in stukjes gesneden
› Noten muesli
› Hennep & Chai zaad
› Lijnzaad
› Honing

Buiten het feit dat ik bewust eet, heeft ook te maken dat het goed is voor je huid. Zoals je kan zien is het ook heel simpel om te maken, gezond en lekker!
IMG_3324
Wat ik daarna eigenlijk altijd doe, is verschillend. Vaak ga ik een grote ronde wandelen met de hond, of even wat boodschappen doen.
Ik volg op dit moment nog een deeltijd opleiding tot Medisch Schoonheidsspecialiste, dus meer en deels van de tijd breng ik de zondagen door in de boeken.

En voor je het weet, is de zondag al weer voorbij en starten we weer met een nieuwe week!

Weten hoe mijn skin-care ochtend routine eruit ziet? Dit kan je zien op onze Instagram, onder de IGTV-VIDEO'S.

Hoe sta jij meestal op, op de zondag?
AFSPRAAK MAKEN