Hoe verzorg je het beste jouw huid in de winter?

↻ 11 februari 2020

❛❛ Glowing Skin in the Winter ❜❜


Het winterseizoen is al even in volle gang. Ook al hebben we tot nu toe nog best hoge temperaturen, de huid krijgt het toch te verduren met de wind, regen kou en centrale verwarming. Deze weersinvloeden zorgen er voor dat de huid meer vocht verdampt waardoor de huid super trekkerig aan kan voelen. En het zorgt voor een droge en gevoelige huid. Met #Medik8 hebben wij dé oplossing.

Een jonge en gezonde huid kan zich zelf vaak nog wel redelijk op peil houden en ervoor zorgen dat het vocht in de huid minder gemakkelijk verdampt.
De jonge huid maakt gemakkelijker lipiden aan om de huid te beschermen tegen invloeden van buiten af. Lipiden (vet) zorgen ervoor dat de huid minder gemakkelijk vocht verdampt. Al is het natuurlijk bij een jonge huid ook aan te raden om de huid een handje te helpen bij het beschermen tegen invloeden van buiten af om hem zo lang mogelijk jong en mooi te houden.
Dit kan bijvoorbeeld door het gebruiken van een antioxidant (vit. c) met daar overheen een voedende dagverzorging met SPF.

Als de huid wat ouder wordt, is het voor de huid lastiger om genoeg lipiden aan te maken in de winter.
Want als de huid niet genoeg lipiden heeft, dan wordt de huid droog en gevoelig. Om de huid dan een beetje comfortabel en soepel te houden en te zorgen dat de huid minder trekkerig aan voelt, heb je dus zeker een beetje hulp nodig. Er is maar een manier waarmee je dat kan doen en dat is smeren, smeren en nog eens smeren!
Het Hydr8 B5 Intense serum van Medik8 kan daar goed bij helpen en als je echt last heb van een schilferende huid, is de Ultimate Recovery een volle, herstelde crème die zeker de droogheid zal tegen gaan.
Deze is plaatselijk aan te brengen, maar kan ook over het gehele gezicht.

Voor de ultieme #skinglow gaan?
Kies dan voor de hydraterende facial, waarbij wij gebruik maken van het Ultimate Recovery Bio-Cellulose Mask, wat de huid direct kalmeert en intens hydrateerd!

We’re already excited and you will be, after your first treatment!

Naar een product opzoek? Bij Skin Beauty beschikken wij over een breed assortiment van Medik8.
Neem gerust contact met ons op!
AFSPRAAK MAKEN